Am primit cetatenia romana si bineinteles mi s-a alocat un CNP.Inainte de obtinerea cetateniei aveam un CNP alocat pt.cetateni straini (deci sunt diferite cele doua CNP-uri)Cand m-am angajat aveam CNP pt.straini si am 10 ani de munca cu acel CNP iar acuma la somaj nici nu apar cu cel vechi,doar cu cel nou care am 3 luni de zile muncite.Risc ca in luna august sa intre firma in faliment si efectiv eu sa fiu pe somaj.Cum pot sa demonstrez ca sunt una si aceeiasi persoana cu CNP-ul vechi si acest nou?Am de la notar declaratie legalizata ca sunt aceeiasi persoana dar de la somaj o zis ca ea nu poate sa faca nimic.Eu ce sa fac ca sa nu mi se piarda anii de munca???
Mentionez ca la casa de pensii apar cu ambele CNP-uri iar domnul de acolo a zis ca o sa le suprapuna ca sunt aceeiasi persoana.La ITM tot asa apar cu doua CNP-uri dar de acolo o zis sa vin in septembrie ca Bucurestiul care poate sa modifice e in concediu.Ce ar trebui sa fac???
Sunt casatorita cu un cetatean roman de 11 ani,lucrez la acelasi loc de munca de 8 ani si as vrea sa depun dosarul pentru dobandire cetatenie romana.
Unde as putea depune dosarul pentru dobandire cetatenie romana?La consulatul Romaniei din Cernauti,Ucraina as putea?Sau alte sedii????
Multumesc anticipat
Buna ziua,ajutatima si pe mine va rog la calculator salar,am încadrarea de 1430,bonuri de mașa am luat 20 in valoare de 9.41 un bon,am un copil la întreținere ,spor vechime 7% si spor fidelitate 5%,mai am trei patru zile plătite dublu(e vb.de sâmbete care se pplătesc dublu)Cât mi-ar veni salariu in mâna??? Multumesc