avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul salariu

Buna ziua,ajutatima si pe mine va rog la calculator salar,am încadrarea de 1430,bonuri de mașa am luat 20 in valoare de 9.41 un bon,am un copil la întreținere ,spor vechime 7% si spor fidelitate 5%,mai am trei patru zile plătite dublu(e vb.de sâmbete care se pplătesc dublu)Cât mi-ar veni salariu in mâna??? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:25, 9 Decembrie 2015
Mai jos gasiti un calculator de salariu:
[ link extern ]

sau

www.avocatnet.ro/content/cal...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculare salariu ivanvintilica ivanvintilica La un salariu de incadrare de 1050 cat imi revine net, daca in luna septembrie 2015 am lucrat 206 ore. Din cele 206 ore , 160 sunt ore de noapte. In contract ... (vezi toată discuția)
La ce salariu se raporteaza sporurile buziladiana buziladiana Salar de baza 762 , salar de incadrare 1074 , sporuri de 75%( conditii deosebite) rezulta 572 si 15% rezulta 114 Cum se justifica diferenta dintre salar de ... (vezi toată discuția)
Sporul de fidelitate ContSters394407 ContSters394407 Buna ziua, In cadrul firmei se ofera spor de fidelitate in felul urmator: la 1 an vechime se ofera 4 % la 2 ani vechime se ofera 8 % la 3 ani vechime ... (vezi toată discuția)