avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot sa cer la somaj stagiu de cotizare?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot sa cer la somaj stagiu de cotizare?

Am primit cetatenia romana si bineinteles mi s-a alocat un CNP.Inainte de obtinerea cetateniei aveam un CNP alocat pt.cetateni straini (deci sunt diferite cele doua CNP-uri)Cand m-am angajat aveam CNP pt.straini si am 10 ani de munca cu acel CNP iar acuma la somaj nici nu apar cu cel vechi,doar cu cel nou care am 3 luni de zile muncite.Risc ca in luna august sa intre firma in faliment si efectiv eu sa fiu pe somaj.Cum pot sa demonstrez ca sunt una si aceeiasi persoana cu CNP-ul vechi si acest nou?Am de la notar declaratie legalizata ca sunt aceeiasi persoana dar de la somaj o zis ca ea nu poate sa faca nimic.Eu ce sa fac ca sa nu mi se piarda anii de munca???
Mentionez ca la casa de pensii apar cu ambele CNP-uri iar domnul de acolo a zis ca o sa le suprapuna ca sunt aceeiasi persoana.La ITM tot asa apar cu doua CNP-uri dar de acolo o zis sa vin in septembrie ca Bucurestiul care poate sa modifice e in concediu.Ce ar trebui sa fac???
Ultima modificare: Luni, 2 Iulie 2018
ContSters375664, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:49, 2 Iulie 2018
Marcela40 a scris:

.....La ITM tot asa apar cu doua CNP-uri dar de acolo o zis sa vin in septembrie ca Bucurestiul care poate sa modifice e in concediu.Ce ar trebui sa fac???

Cine v-a spus aceasta aberatie ???

Cand ati depus actele pentru noul CNP, ati facut si mentiunea ca mai aveti unul?

Ati anuntat I.G.I. de obtinerea unui nou CNP ?
Ultima modificare: Luni, 2 Iulie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat cetatean german ioanatodi ioanatodi Buna ziua , Trebuie sa angajez o persoana cu cetatenie germana care va reprezenta societatea in Germania (are domiciliu in Germania, ii fac CIM cu ... (vezi toată discuția)
Schimbare cnp Diana844 Diana844 Sunt cetățean al Republicii Moldova, în 2010 m-am căsătorit și am obținut permis de ședere ca membru de familie în România, unde mi s-a atribuit un ... (vezi toată discuția)
Cnp cetatean italian Claudiosii Claudiosii Buna ziua Sotia mea care este de cetatenie italiana si-a gasit de curand un loc de munca si binenteles i-au facut contract pe perioada nedeterminata dar ... (vezi toată discuția)