avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Schimbare CNP
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Schimbare CNP

Sunt cetățean al Republicii Moldova, în 2010 m-am căsătorit și am obținut permis de ședere ca membru de familie în România, unde mi s-a atribuit un CNP. Recent am obținut cetățenia romana și am obținut buletinul cu un CNP nou. Întrebarea mea: ce se intimpla cu toată perioada de activitate din 2010 pina acuma ( angajare, CCC, banca) căci atunci mi s-a folosit CNP de pe acel permis de ședere. Ce trebuie sa fac, sa merg la fiecare instituție unde am folosit vechiul CNP și sa fac schimbări sau sa cer adeverință de schimbare CNP? MULȚUMESC ANTICIPAT.

Alte discuții în legătură

Ce e de facut pentru ca sotia (cetatean strain) sa nu aiba nevoie de viza pentru a calatori in u.e? Cristi_stelistu01 Cristi_stelistu01 Buna ziua, Sunt Cristi cetatean roman, m-am casatorit civil pe teritoriul statului Cipru cu o cetateana a Republici Moldova. Am dorii sa venim in Romania ... (vezi toată discuția)
Certificat de casatorie romanesc Maricicacroitoru Maricicacroitoru Buna seara! Ma numesc Maricica si sunt din Republica Moldova.M-am casatorit cu un cetatean romin cind eu eram cu cetatenia din Moldova,si am certificat de ... (vezi toată discuția)
Angajare cetățean moldova 4 ore bună seara ..am o intreprindere ... irina_iris_20 irina_iris_20 Angajare cetățean Moldova 4 ore Bună seara ..am o intreprindere individuala...pot face angajare unei fete din Moldova....are cnp romanesc...este ... (vezi toată discuția)