avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare cetățean Moldova 4 ore Bună seara ..am o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare cetățean Moldova 4 ore Bună seara ..am o intreprindere ...

Angajare cetățean Moldova 4 ore
Bună seara ..am o intreprindere individuala...pot face angajare unei fete din Moldova....are cnp romanesc...este căsătorită de un an cu un băiat roman....are permis temporar de sedere pe un an...în oct va primiri permis pe 2 ani....apoi permanet
Cel mai recent răspuns: irina_iris_20 , utilizator 13:16, 17 Mai 2022
Cetățenii din Republica Moldova pot fi încadrați în muncă pe teritoriul României cu contract individual de muncă cu normă întreagă, pe o perioadă de maximum 9 luni într-un an calendaristic fara obținerea avizului de angajare pentru încadrarea în muncă pe teritoriul României.

Permisul temporar pentru ce motiv l-a obtinut?
Fata este căsătorită în România....cu un cetățean român...i sa dat permis temporar pe un an...apoi de la imigrari ia spus ca va primi pe 2 ani....i sa dat cnp romanesc...dar buletin nu

Cornel Vasile a scris:

Cetățenii din Republica Moldova pot fi încadrați în muncă pe teritoriul României cu contract individual de muncă cu normă întreagă, pe o perioadă de maximum 9 luni într-un an calendaristic fara obținerea avizului de angajare pentru încadrarea în muncă pe teritoriul României.

Permisul temporar pentru ce motiv l-a obtinut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, am nevoie de putin ajutor legat de viza de studii, permisul ... sadosalul sadosalul salut, am nevoie de putin ajutor legat de viza de studii, permisul de sedere si cum ma pot angaja daca nu sunt cetatean român. sunt din Republica Moldova si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am angajat un cetatean din republica moldova pe o ... SERVIZI ASSOCIATI SERVIZI ASSOCIATI Buna ziua. Am angajat un cetatean din Republica Moldova pe o perioada de 4 luni, respectiv de la 01.09.2021 pana 31.12.2021 conform Legii 200/10.09.2020, in ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean ucranian alsantcalsan alsantcalsan Buna ziua. Stiti cumva care sunt demersurile pentru angajarea unui cetatean ucrainian care nu are permis de sedere sau de munca ? M-ar interesa institutile la ... (vezi toată discuția)