avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Activitate AlexandruVoicu1988

Activitate AlexandruVoicu1988

Răspuns la discuția Timbraj plangere contraventionala
Va multumesc pentru raspuns!
As mai avea o intrebare, procesul verbal l-am primit in data de 11 decembrie, prin urmare aveam 15 zile calendaristice sa-l contest, insa, in zilele de 25 si 26 nu s-a lucrat, nici pe 24 cand am incercat sa achit taxa de timbru. Mai am vreo sansa sa contest acest proces verbal abuziv?
Sarbatori fericite!
Pentru o contestie la un proces verbal ce indica o amenda rutiera este necesar sa platesc taxa de timbru judiciar de 20 de lei?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Proces verbal
Nu am savarsit aceasta abatere, daca o savarseam era normal sa vina atunci agentul constatator! Am scris ca am parcat regulamentar, am vorbit la telefon, am deschis portabajul, agentii nu s-au indreptat spre mine pentru ca nu aveau de ce! Din experienta dvs, tinand cont de cele scrise, cum poate justifica agentul acest proces verbal? In fond, totul se reduce la cuvantul meu impotriva cuvantului sau! De ce nu exista un martor asistent, cum poate interpreta judecatorul faptul ca acesta "nu a fost indentificat" la ora 11:40 intr o zi de vineri in centrul Ploiesti-ulu???
Va multumesc anticipat!
Discuție Proces verbal
Buna ziua! In data de 27.11.2015 m-am deplasat in Ploiesti, pe strada Carpati, am parcat regulamentar in parcare, pe cealalta parte se afla o masina de politie rutiera, in interior un agent care manca niste covrigi, altul se certa 30 de m mai departe cu un batran. Dupa ce am parcat, am vb la telefon aproximativ 2 min, m-am dat jos din masina, am deschis portbagajul(atunci am observat politistii, si ei au facut-o), m-am deplasat pana la trecerea de pietoni(fara masina), am traversat pe trecere pana la Catedrala, m-am intalnit cu cineva si ulterior m-am grabit pe sa traversez, pe culoarea verde pentru pietoni, e adevarat, am pus 1-2 pasi in afara trecerii de pietoni, moment in care am auzit in spate " Alo, ba, alo, ba", n-am considerat important fiindca era multa lume,totul petrecandu-se la ora 11:40 intr-o zi de vineri, cand m-am intors, m-a oprit o persoana de 60-65 de ani care mi-a zis " a stigat polististul dupa tine, s-a enervat rau ca nu te-ai oprit", am considerat ca nu e important si m-am intors la masina, moment in care ambii politisti se aflau in masina,m-au observat, dar n-au zis nimic, m-am suit, am stat circa 2 min pana am iesit din parcare, din cauza traficului, totul bine pana aici. Vineri, 11 decembrie am primit prin posta un proces verbal prin care am fost amendat pentru viraj la stanga pe marcajul continuu si pentru ca am traversat prin loc nepermis. La mentiuni e trecut ca am fugit, nu exista martor asistent pentru ca nu a fost indentificat(asa apare in PV). Am scris si zilele trecute, dar n-am primit macar un raspuns, va rog sa ma indrumati ce sa fac!!! Poate pare greu de crezut, dar asa s-a intamplat, credeti-ma, sunt socat, nu credeam ca pot exista abuzuri atat de mari in 2015!