avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Timbraj plangere contraventionala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Timbraj plangere contraventionala

Pentru o contestie la un proces verbal ce indica o amenda rutiera este necesar sa platesc taxa de timbru judiciar de 20 de lei?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 16:14, 28 Decembrie 2015
Da. Este obligatoriu, nu necesar! :)
Va multumesc pentru raspuns!
As mai avea o intrebare, procesul verbal l-am primit in data de 11 decembrie, prin urmare aveam 15 zile calendaristice sa-l contest, insa, in zilele de 25 si 26 nu s-a lucrat, nici pe 24 cand am incercat sa achit taxa de timbru. Mai am vreo sansa sa contest acest proces verbal abuziv?
Sarbatori fericite!
Ultima zi în care puteți să trimiteți plângerea este ziua de astăzi.

Puteați să trimiteți plângerea și fără să o timbrați. Ulterior ați fi primit adresă de la instanță prin care vi s-ar fi pus în vedere să timbrați într-un anumit termen, sub sancțiunea anulării plângerii.
Ultima modificare: Luni, 28 Decembrie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere chemare in judecata, plangere pv taniamarin taniamarin Buna ziua! Pe data de 07.07 iulie am depus o plangere impotriva unui proces verbal de contraventie care avea CNP-ul gresit. Astazi am primit urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Plângere contravenþionalã anulatã pentru lipsa semnãturii maryan_rmf maryan_rmf M i s-a anulat plangerea de contestare a procesului verbal de circulatie fara rovinieta pe motivul ca este ne semnata .Mentionez ca vandusem deja masina . Ce ... (vezi toată discuția)
Contestare pv de contravenție Andrei6 Andrei6 Bună seara! Am depus astăzi plângerea și actele necesare înaintării contestării unui proces verbal de contravenție. Totuși, nu mi s-a specificat ... (vezi toată discuția)