avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere chemare in judecata, plangere PV
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere chemare in judecata, plangere PV

Buna ziua!

Pe data de 07.07 iulie am depus o plangere impotriva unui proces verbal de contraventie care avea CNP-ul gresit.
Astazi am primit urmatoarea comunicare:

"In legatura cu dosarul avand datele de indentificare de mai sus, in calitate de petent, va comunicam ca in termen de 10 zile de la primirea prezentei comunicari , sub sanctiunea anularii cererii, aveti de indeplinit obligatiile de mai jos:

A: obligatia de a depune in 1 exemplar din urmatoarele acte: cerere de chemare in judecata, inscrisurile doveditoare;"

Mentionez ca nu stiu ce ar trebui sa contina acea cerere de chemare in judecata impotriva Brigazii Rutiere si ce inscrisuri doveditoare ar mai trebui atasate la dosar. Cererea de chemare in judecata nu este plangerea depusa la judecatorie?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: taniamarin , utilizator 17:08, 28 Iulie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Este destul de clar vi se solicita sa depuneti inca un ex din inscrisurile depuse inițial și din plângerea la pv de contravenție formulat.care este sinonim cu cererea de chemare în judecată.
Ultima modificare: Luni, 27 Iulie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua, Initial am depus copie PV si un exemplar la plangere. Aveti idee daca trebuie platita taxa de timbru inca o data?
Ultima modificare: Luni, 27 Iulie 2020
taniamarin, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa depuneti inca un exemplar al plangerii si inca o copie a procesului- verbal de contraventie, motivat de faptul ca un exemplar al plangerii si o copie a procesului- verbal depus raman la dosar pentru instanta, iar un exemplar se comunica intimatei alaturi de acea copie a p-v.
Taxa de timbru nu se mai plateste inca o data din moment ce deja ati facut acest lucru.

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala ANDREI ANCA ANDREI ANCA buna ziua,am facut o contestatie la un pv ,am primit citatie iar pe aceasta citatie scrie,,a depune un exemplar plingere,si inscrisuri pentru comunicare sub ... (vezi toată discuția)
Plangere inlocuita de ”cerere de chemare în judecatã” MalinIonescu MalinIonescu Bun ziua, Pentru contestarea unui PV de circulatie (nu a exista o contraventie reala, detin probe clare ca aplicarea legii s-a facut abuziv) am depus inca ... (vezi toată discuția)
Procedura depunere contestatie proces verbal hordymulberry hordymulberry Buna ziua. Am format cererea de contestatie a unui proces verbal. Care este procedura ? Merg la judecatorie, o depun. Ce alte taxe trebuie sa achita ... (vezi toată discuția)