avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Activitate mctzoana

Activitate mctzoana

Exista posibilitatea pensionarii daca am 26 de ani in campul muncii si 58 de ani varsta?
Daca am lucrat 5 luni la o firma, apoi mi-am depus demisia, firma este obligata sa-mi plateasca zilele de concediu aferente perioadei lucrate?
Multumesc!
Discuție demisie
As dori sa stiu daca mi depun demisia luna aceasta, am dreptul sa iau bonurile de masa aferente lunii iunie si ce zile mai lucrez din iulie. Daca da, si angajatorul refuza sa mi le dea ce pot face?
Răspuns la discuția Contract individual de munca
daca insa exista un singur cim si celelalte 3 sunt acte aditionale in care se specifica prelungirea contractului cu inca o luna este legal sau este exact aceiasi situatie?
Lucrez la o firma de 4 luni, in fiecare luna mi s-a facut contrac pe perioada determinata de 1 luna, as dori sa stiu daca este legal si daca nu ar trebui deja sa mi se faca pe perioada nedeterminata si ce este de facut in cazul acesta Multumesc!
Răspuns la discuția CASS
Tocmai ca am fost si nu vor sa ia in calcul venitul ce il realizez deoarece este mai mic decat salariul minim pe economie si nu stiu ce sa fac. Si In legatura cu retroactivitatea se poate face ceva sa nu platesc 5 ani din urma?
Discuție CASS
Eu sunt agricultor, iar conform adeverintei de venit primita de la serviciul financiar din localitatea unde stau realizez un venit lunar mai mic decat salariul minim pe economie.Se poate face ceva sa platesc cei 5.5% CAS aferenti venitului ce il realizez si nu salariului minim pe economie? Si cum as putea sa platesc aceasta contributie de la 1.01.2016 fara a plati 5 ani din urma?