Buna seara! Lucrez in domeniul asigurarilor ca si Broker si dupa noul cod fiscal am inteles ca fiecare persoana care intermediaza orice tip de asigurare este obligata sa se inregistreze la Fisc ca Persoana Fizica Autorizata
Intreabarea mea este: Daca ma inregistrez ca si PFA, as putea face si altfel de activitati comerciale in afara de cea in domeniul asigurarilor?
Daca aveti informatii cu privire la astfel de informatii va rog sa-mi dati un sfat
Va multumesc anticipat
Cam asa am scris la unele anunturi dar in urma efectuarii perchezitiei au gasit intradevar produse care erau postate pe net ca fiind la vanzare dar tin sa mentionez ca erau si produse postate pe internet care nu au fost gasite pentru ca nu detineam acele produse
Ghete/Bocanci Nike Model Nou Calitate Garantata
Bocanci / Ghete Nike Negru cu Rosu Super Calitate
PRODUS NOU !
Culoare : Negru cu Rosu .
Model : Unisex
Sunt confectionati din piele ecologica A+++ cu talpa aderenta ce ofera confort si rezistenta in timp
Pe stoc marimile : 42, 43, 44
Comozi,rezistenti in timp,aspect placut si usor de asortat la orice tinuta dorita de dvs..
Buna ziua. Am o problema, cred ca destul de serioasa
Pe data de 4 decembrie in jurul orei 5:00 m-am trezit cu mascatii peste mine in casa in urma emiterii unui mandat de perchezitie domiciliara de catre un judecator de drepturi. Scopul mandatului a fost in vederea indentificarii de bunuri ce intereseaza urmarirea penala, precum si mijloace materiale de proba, respectiv produse de imbracaminte, incaltaminte si parfumuri, toate acestea fiind necesare pentru completarea probatoriului sub aspectul savarsirii infractiunii de punere in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare, fapta prev. si ped. de art. 90 lit.b din legea nr84/1998 modif.
In urma perchezitiei au fost ridicate aproape 50 de produse de imbracaminte si incaltaminte similare cu anumite marci identice si 107 pachete de tigari de provenienta republica moldova.
Problema insa este ca aceste produse erau pentru uzul familiar si pentru cadouri de Sf. Neculae si Craciun
Mentionez insa ca am fost postat cateva anunturi "VIRTUALE" pe un site de vanzari in care ofeream spre vanzare imbracaminte si incaltaminte de acest gen dar anunturile au fost publicate doar pentru a intra in tombola organizata de detinatorii site-ului de vanzari.
Va rog, daca cineva ma poate indruma sau informa care ar putea sa fie asteptarile in urma judecatii, deoarece banuiesc ca sigur voi fi nevoit sa ma prezint in fata judecatorului care a emis mandatul.
Mentionez ca la interogatoriu am solicitat inapoierea tuturor bunurilor deoarece aceste nu erau pentru comert ci pentru uzul propriu
In instanta nu ma va asista nici un avocat, deci ma voi prezenta singur deoarece nu imi permit unul.
Va rog sa ma indrumati pe o cale simpla spre a-mi dovedi nevinovatia si pentru a-mi recupera bunurile ridicate in vederea continuarii investigatiilor
Mentionez ca sunt cercetat in calitate de suspect
Va multumesc anticipat