avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inregistrare la Fisc
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inregistrare la Fisc

Buna seara! Lucrez in domeniul asigurarilor ca si Broker si dupa noul cod fiscal am inteles ca fiecare persoana care intermediaza orice tip de asigurare este obligata sa se inregistreze la Fisc ca Persoana Fizica Autorizata
Intreabarea mea este: Daca ma inregistrez ca si PFA, as putea face si altfel de activitati comerciale in afara de cea in domeniul asigurarilor?
Daca aveti informatii cu privire la astfel de informatii va rog sa-mi dati un sfat
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Codul de agent de asigurari mikky_9 mikky_9 As dori sa stiu daca urmez un training la o companie,in domeniul asigurarilor de viata,in situatia in care dupa o perioada de proba vreau sa ma retrag sau sa ... (vezi toată discuția)
Domeniu pfa yonnutz yonnutz Buna ziua, Am PFA pe care am avut pana acum activitati in domeniul asigurarilor, fiind mentionat pe el PFA numele meu - BROKER ASIGURARI. De ceva timp ... (vezi toată discuția)
Agent de asigurari organizat ca intrepr. individ. sau pfa ? robertmihairadu robertmihairadu Salut toti romanii de buna credinta ! So, conf. noului Cod Fiscal 2016, persoanele fizice care fac asigurari pentru un anumit asigurator, trebuie sa se ... (vezi toată discuția)