avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Codul de agent de asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Codul de agent de asigurari

As dori sa stiu daca urmez un training la o companie,in domeniul asigurarilor de viata,in situatia in care dupa o perioada de proba vreau sa ma retrag sau sa merg la alta companie,codul de agent primit dupa training,mi se retrage?Mai pot lucra in colaborare la o firma de asigurari?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Molnar , Consultant asigurari 00:14, 20 Februarie 2018
nu vi se retrage codul ramaneti in continuare agent de asigurari autorizat in baza nationala de date. puteti lucra succesiv la cate firme de asigurari doriti.
Va multumesc!
Mihaela
Pot face si asigurari de non-viata?
Codul RAF alocat de CSA se schimba de fiecare data cand schimbati asiguratorul sau brokerul.
Colegul Mihail-Mihai v-a informat gresit
Puteti face si NON-VIATA doar daca asiguratorul sau brokerul pentru care vi s-a alocat cod RAF intermediaza astfel de asigurari

Alte discuții în legătură

Cod raf olgadragos olgadragos Am obtinut codul raf in ianuarie 2008, odata cu acesta si o legitimatie pe care este inscris codul raf, cu specificatia ca pe aceasta legitimatie nu este ... (vezi toată discuția)
Intermediere in asigurari katrin katrin O persoana juridica care desfasoara si alte activitati poate desfasura in vreo forma activitatea de intermediere in asigurari? Stiu sigur ca broker de ... (vezi toată discuția)
Calificare csa si pt activitate temporara (ex, incheiere asigurari sanatate /2012)? dona77 dona77 Legat de subiectul asigurarilor de sanatate mult dezbatut, as mai avea de clarificat problema principala semnalata de CSA (Comisia de Supraveghere a ... (vezi toată discuția)