avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Agent de asigurari organizat ca Intrepr. Individ. sau ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Agent de asigurari organizat ca Intrepr. Individ. sau PFA ?

Salut toti romanii de buna credinta !
So, conf. noului Cod Fiscal 2016, persoanele fizice care fac asigurari pentru un anumit asigurator, trebuie sa se organizeze ca II sau PFA. Puteti sa imi "recomandati" pentru ce forma dintre acestea sa optez? Care ar fi avantaje si dezavantaje ale celor doua forme ? Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:41, 6 Ianuarie 2016
Va autorizati ca pfa la registrul comertului si apoi semnati contract de colaborare cu brokerul..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - avantaje, dezavantaje potarnichegalbena potarnichegalbena Buna seara Am si eu o intrebare : care ar fi avantajele si dezavantajele unui PFA? Ma refer la un pfa prestari servicii resurse umane , tinand cont si de ... (vezi toată discuția)
Tip de firma pentru activitatea de brokeraj in asigurari mknashu mknashu Ma ocup de brokeraj in asigurari ca si PFI deocamdata, dar as dori sa-mi deschid o firma. Nelamurirea mea este , ce fel de firma : PFA , I.I. sau SRL. Eu as ... (vezi toată discuția)
Punct lucru - intermeriar in asigurari persoana fizica dacicus1 dacicus1 Un asistent in brokeraj cu contract de mandat cu un broker si Cod Raf unde isi poate exercita activitatea? Este posibil incheierea unui Conventii de Ocupare ... (vezi toată discuția)