Daca tatal dumneavoastra ii plateste pe fostii colegi ca sa faca declaratii false, atunci dumneavoastra puteti veni cu declaratii date de actualii colegi, puteti merge la un psiholog si un psihiatru care sa va faca o evaluare, puteti chema ca martori in instanta colegii actuali, cereti o declaratie de la conducerea sectiei si a spitalului in care lucrati. Copila cred ca merge la o gradinita si atunci o declaratie sau un martor puteti chema si de aici in instanta, sa va sustina ca aveti grija de copil, ca este un copil nestresat, sociabil, etc... Cred ca aveti rude care cunosc cauza pentru care nu aveti o relatie buna cu parintii si puteti si pe acestea sa le chemati ca martori in instanta. Analizati si relatia pe care o au parintii cu rudele apropiate, caci daca au o relatie tensionata si cu acestea, inseamna ca ei au o problema, nu dumneavoastra. Aspectul ca nu aveti o relatie buna, trebuie dezbatut in instanta si daca demonstrati ca parintii sunt autoritari, vor sa va manipuleze si mai ales daca demonstrati ca aceasta relatie este stresanta pentru dumneavoastra si fetita, puteti cere de asemenea daune morale si materiale, in cazul in care puteti demonstra aceste aspecte, atunci nicio instanta din lumea asta nu o sa le dea castig de cauza parintilor. Cand este un copil la mijloc, in instanta trebuie sa veniti cu argumente reale in ce priveste accentuarea laturii emotionale pe care aceasta relatie tensionata v-o creaza la amandoua, o puteti numi chiar hartuire daca aveti argumente reale. Luati-va un avocat, de preferinta o femeie, fiindca femeile inteleg mai bine si stiu sa exploateze latura emotionala a actiunii. Succes !