avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Activitate Catalinfcd

Activitate Catalinfcd

Buna ziua.In ce conditii,imi pot shimba adresa din CI cu adresa practica,mama si sora nevrand acest lucru.Adresa actuala este in spatiul locativ al sorei mele din 2011 in alta zona,atunci expirandu-mi CI.Practic eu si sotia stam la adresa mamei,unde eu de la nastere pana in prezent locuiesc.Din rea vointa si prin amenintari verbale mama si sora nu vor sa mai locuim aici,ca atare nici in registrul agricol nu au declarat ca stam aici,desi succesiunea dupa tata nu este facuta,eu facand si investitii aici.Ce-mi puteti sugera pentru a-mi recapata adresa practica in conditiile in care ele sunt impotriva acestui lucru?.Va multumesc.
Răspuns la discuția Libret de economii
Buna ziua.Pe carnet este denominata suma in ianuarie 2005,pana atunci depunerile fiind 2 in lei vechi,apoi urmatoarele depuneri transformate in suma denominata adica la ultima depunere suma fiind formata din 4 cifre si zecimale. In ce ar consta succesiunea?.Va multumesc.
Buna seara.De curand am gasit un libret de economii care a apartinut tatalui meu.Tatal a decedat si as vrea sa stiu daca mai pot recupera suma scrisa in el,cec-ul fiind emis in 2003 cu o suma formata din 4 cifre,ultima depunere fiind in 2007 si avand ca imputernicit pe mama mea(ea nefiind in toate conditiile fizice si mentale bune).Va multumesc.