avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare carte identitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare carte identitate

Buna ziua.In ce conditii,imi pot shimba adresa din CI cu adresa practica,mama si sora nevrand acest lucru.Adresa actuala este in spatiul locativ al sorei mele din 2011 in alta zona,atunci expirandu-mi CI.Practic eu si sotia stam la adresa mamei,unde eu de la nastere pana in prezent locuiesc.Din rea vointa si prin amenintari verbale mama si sora nu vor sa mai locuim aici,ca atare nici in registrul agricol nu au declarat ca stam aici,desi succesiunea dupa tata nu este facuta,eu facand si investitii aici.Ce-mi puteti sugera pentru a-mi recapata adresa practica in conditiile in care ele sunt impotriva acestui lucru?.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters379867 , utilizator 16:52, 16 Februarie 2016
cred ca va trebuie avocat pentru noul buletin:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiuni oti121 oti121 Buna. Am o problema cu tata. Mami a decedat in urma cu doi ani, iar el rea sa faca succesiunile. Mi-a zis mie si sorei mele ca trebuie sa platim cota parte din ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme gheorghecv gheorghecv Buna ziua. Va rog frumos sa-mi raspundeti cum credeti ca este bine sa procedez. Mama a murit in iulie 2014, in urma cu aproximativ 2 ani. Sora mea si tata ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neachitata - posibilitate schimbare domiciliu minor cmarian90 cmarian90 Buna ziua, Sora mea a avut un divort cu minori, a divortat in februarie 2012, copilul a ramas la tatal lui, trebuie sa plateasca 25% din venitul ... (vezi toată discuția)