avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Libret de economii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Libret de economii

Buna seara.De curand am gasit un libret de economii care a apartinut tatalui meu.Tatal a decedat si as vrea sa stiu daca mai pot recupera suma scrisa in el,cec-ul fiind emis in 2003 cu o suma formata din 4 cifre,ultima depunere fiind in 2007 si avand ca imputernicit pe mama mea(ea nefiind in toate conditiile fizice si mentale bune).Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:51, 19 Decembrie 2015
vedeti ce depuneri sunt pana in 2005 cand s-a denominat leul, taiati 4 din ultimele cifre sa vedeti ce ramane din suma dupa denominare si apoi adunati depunerile din 2005 pana in 2007 si vedeti daca merita sa includeti suma cand veti dezbate succesiunea. Mergeti si la cec sa va faca un calcul.
Buna ziua.Pe carnet este denominata suma in ianuarie 2005,pana atunci depunerile fiind 2 in lei vechi,apoi urmatoarele depuneri transformate in suma denominata adica la ultima depunere suma fiind formata din 4 cifre si zecimale. In ce ar consta succesiunea?.Va multumesc.
Nu ati dezbatut succesiunea dupa tata ? Va trebui sa o faceti, mergeti la notar si va explica el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec livret de economii Mihaelaanton Mihaelaanton Mama mea detine niste livrete de economii de la CEC, cu sume importante pe ele. Sunt depozite, unul in valoare de 500000 lei, sunt si din acelea de 5000 lei cu ... (vezi toată discuția)
Sold libret de economii emis de cec Kovacs Tiberiu Kovacs Tiberiu Am pe Libretul de Economii emis de CEC, la data de 31 august 1994, suma de 118,80 lei, sumă care era in sold și în 1990. Am fost la CEC Bank pentru a ... (vezi toată discuția)
Librete cec cu dobanda si castiguri autoturisme... mihai63 mihai63 Am gasit printre actele vechi ale parintilor mei niste librete cu dobanda si castiguri in autoturisme (cu limita de suma minim 5000 lei), emise intre anii 1972 ... (vezi toată discuția)