avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Activitate Madamadlen

Activitate Madamadlen

Buna ziua,
Am renovat recent (in decembrie), iar acum in martie m-am umplut de plosnite, urechelnite si gandaci. Mentionez ca stau intr-o garsoniera la parter langa usa de la subsol, iar abia acum am aflat ca vecinii din fata mea au plosnite si ca blocul este plin.
Am luat legatura cu presedintele de scara si apoi cu presedintele de bloc, insa ei spun ca nu au ce sa faca si ca fiecare isi face curat in casa... atat. Mai mult, presedinta de bloc neaga existenta gandacilor in scara blocului, insa in ultima saptamana erau la plimbare pe hol, in scara blocului.
Care sunt masurile dpdv legal pentru a scapa de plosnitele din bloc... si pentru a-mi recupera prejudiciul...
Mii de multumiri!
Răspuns la discuția Discriminare
Multumesc mult!
Discuție Discriminare
Buna ziua. Sunt eleva a unui liceu din Bucuresti. Eu stau in sectorul 2, iar liceul meu este in sectorul 3. De putina vreme, s-a dat o lege prin care elevii din sectorul 3 care primesc bursa, sa li se dubleze suma. Eu ma simt discriminate din acest punct de vedere. Imi puteti spune daca este un caz de discriminare si cum ar trebui sa procedez pentru a face o plangere scrisa?
Va multumesc!