avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Discriminare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Discriminare

Buna ziua. Sunt eleva a unui liceu din Bucuresti. Eu stau in sectorul 2, iar liceul meu este in sectorul 3. De putina vreme, s-a dat o lege prin care elevii din sectorul 3 care primesc bursa, sa li se dubleze suma. Eu ma simt discriminate din acest punct de vedere. Imi puteti spune daca este un caz de discriminare si cum ar trebui sa procedez pentru a face o plangere scrisa?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Madamadlen , utilizator 14:15, 21 Decembrie 2015
Ba este discriminare, cred eu. Depuneti o plangere scrisa la Inspectoratul Scolar Bucuresti si explicati situatia.

Ultima modificare: Duminică, 20 Decembrie 2015
Andrei-Ionuț COCÎRLĂU, Avocat
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se intampla la liceu. solicit ajutor. yellowcian yellowcian Buna ziua, va solicit un sfat referitor la un eveniment pe care il reltez pe scurt: La liceu, la ora de mate, elevii sunt obligati de profesor sa stea cu ... (vezi toată discuția)
Cine elibereaza diploma de bacalaureat? mirelas mirelas Buna ziua ! Am si eu o problema la care v-asi ruga sa ma ajutati sa ii gasesc raspunsul .Fratele meu a urmat un liceu particular la sfarsitul ultimului an nu ... (vezi toată discuția)
Fetita mea este inscrisa la liceu seral si vreau sa stiu daca ... Fetita mea este inscrisa la liceu seral si vreau sa stiu daca poate cere bursa medicala,are orientare școală, are certificat de handicap, are boala care se ... (vezi toată discuția)