Da la aceasta problema m-am gandit si eu .. dar nu se poate pune problema ca se poate inapoia telefonul atata timp cat nu au trecut 30 de zile ? Adica ma refer la acel termen de returnare ca la restul produselor de uz casnic si etc ? Eu ma gandesc ca atata timp cat nu ma pot obliga sa tin contractul , nu ma pot obliga sa tin nici telefonul care a venit l pchet cu contrctul ..
In data de 06.10.2017 am facut un contract de telefonie mobila la telekom si am primit un telefon . Am observat ca la locul de munca nu am semnal absolut deloc(nu pot suna si nu pot fi sunata) si as dorii sa reziliez contractul deoarece nu ma pot folosii de el insa nu stiu cum sa actionez . As vrea sa le dau si telefonul inapoi si sa reziliez orice fel de contract cu ei . Ma intereseaza daca pot actiona si rezolva pe cale amiabila fara sa le platesc telefonul sau pot contacta ANPC? multumesc
Buna ziua , am nevoie de cateva raspunsuri va rog din suflet , acum 2 zile un prieten a fost gasit asupra lui cu 5g de marijuana , eu mai ieseam din cand in cand cu el , consumam de la el si acum banuiesc ca ii sunt verificate convorbirile trecute si din acestea ar putea iesii faptul ca ne intalneam sa consumam , si as vrea sa intreb daca o sa fiu chemata ca martor sau ca altceva si in cat timp se poate intampla asta ?