avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract telekom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract telekom

In data de 06.10.2017 am facut un contract de telefonie mobila la telekom si am primit un telefon . Am observat ca la locul de munca nu am semnal absolut deloc(nu pot suna si nu pot fi sunata) si as dorii sa reziliez contractul deoarece nu ma pot folosii de el insa nu stiu cum sa actionez . As vrea sa le dau si telefonul inapoi si sa reziliez orice fel de contract cu ei . Ma intereseaza daca pot actiona si rezolva pe cale amiabila fara sa le platesc telefonul sau pot contacta ANPC? multumesc
Ultima modificare: Duminică, 15 Octombrie 2017
Mada00001, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mada00001 , utilizator 21:10, 17 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Da la aceasta problema m-am gandit si eu .. dar nu se poate pune problema ca se poate inapoia telefonul atata timp cat nu au trecut 30 de zile ? Adica ma refer la acel termen de returnare ca la restul produselor de uz casnic si etc ? Eu ma gandesc ca atata timp cat nu ma pot obliga sa tin contractul , nu ma pot obliga sa tin nici telefonul care a venit l pchet cu contrctul ..

Ultima modificare: Miercuri, 18 Octombrie 2017
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Serviciul internet telekom NegreanuDaniel NegreanuDaniel Sunt client Telekom din anul 2007. De 3 ani incerc sa rezolv amiabil problemele aparute cu internetul de la Telekom: 1 - am pachete pierdute tot timpul, cu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom contact_blue contact_blue Buna seara. Anul trecut in luna August, am fost sunat de un agent Telekom, mai exact o doamna care mi-a facut o oferta, un abonament cu un telefon. Eu avand ... (vezi toată discuția)
Schimbarea produsului sau primirea banilor inapoi Teodora24d Teodora24d Buna seara, de doua luni mi-am cumparat un telefon mobil destul de scump si m-a lasat semnalul. L-am dus la magazinul de unde l-am achizitionat, l-au dus la ... (vezi toată discuția)