avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Consum de marijuana - consecinte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Consum de marijuana - consecinte

Buna ziua , am nevoie de cateva raspunsuri va rog din suflet , acum 2 zile un prieten a fost gasit asupra lui cu 5g de marijuana , eu mai ieseam din cand in cand cu el , consumam de la el si acum banuiesc ca ii sunt verificate convorbirile trecute si din acestea ar putea iesii faptul ca ne intalneam sa consumam , si as vrea sa intreb daca o sa fiu chemata ca martor sau ca altceva si in cat timp se poate intampla asta ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:33, 28 Decembrie 2015
E greu de spus.
Imi puteti da un sfat macar ? va rog
In functie de situatia de fapt, este posibil sa fiti chemat in calitate de martor sau direct ca suspect, daca sunteti vizat, mai este posibil sa va citeze si in calitate de martor si ulterior sa va schimbe calitatea in cea de suspect daca din datele şi probele existente în cauză rezultă bănuiala rezonabilă că ati săvârşit o faptă prevăzută de legea penală.
5 gr sau 50?
V am răspuns în alt topic dar s-a șters.

La 5 grame nu sunt mari probleme pentru dvs.

La el depinde de ceea ce a făcut în concret.
Dacă și vinde și l-au prins e complicata situația.
de 5 g este vorba !

Alte discuții în legătură

Trafic de droguri de risc buna seara! am o întrebare care nu ... Ihategreen42 Ihategreen42 Trafic de droguri de risc Buna seara! Am o întrebare care nu o înțeleg deloc. Povestea începe așa: am un dosar penal pentru deținere de droguri se risc ... (vezi toată discuția)
Care sunt urmările după ce sunt prins pe stradă cu mai puțin de un gram de marijuana? Andrei97z Andrei97z Am fost prins pe strada cu mai putin de un gram de Marijuana. Am fost dus la sectie , am dat declaratie si as dori sa stiu care sunt urmarile. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)