Trafic de droguri de risc
Buna seara! Am o întrebare care nu o înțeleg deloc. Povestea începe așa: am un dosar penal pentru deținere de droguri se risc și oferire cu titlu gratuit. La audieri am recunoscut fapta și am
colaborat cu DIICOT, iar acum aștept acordul de recunoaștere. Acum 3 zile m-a sunat un ofițer BCCO dintr un județ vecin, ca trebuie sa ma prezint sa dau o declarație ca martor. Persoanele in cauza au fost prinse pe teritoriul județului vecin. De când am fost prins și pana astăzi (cam 2 ani )eu nu am mai avut legătura cu acea persoana. In primul dosar am spus ca am cumpărat de 4-5 ori câte un gram pentru consum propriu. Acum sunt iar chemat in alt dosar pentru aceleași fapte? Știu ca dacă merg ca martor si zic cum vor ei, mi se poate schimba calitatea in suspect sau chesti de genul. Deci cum e posibil sa fiu chemat in acest dosar dacă eu nu am mai făcut nimic?
Incercati sa va angajati avocat bun deoarece fără avocat bun va rupe DIICOT.
Sunt foarte tehnici și nu merge sa va apărați cu avocati care nu au forță de apărare foarte mare.
In general, se merge de oameni cu avocati nu chiar duri și iese rău chiar și pentru nevinovați.
De aceea va atrag atenția.
Unde procurorii sunt foarte duri și avocatii trebuie sa fie cel puțin la fel de duri...
Asta am înțeles. Dar cum e posibil sa fiu chemat in doua dosare pentru aceleași fapte? Iar ca martor, nu cumva am dreptul de tăcere pentru a nu ma autoincrimina?
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:
Incercati sa va angajati avocat bun deoarece fără avocat bun va rupe DIICOT.
Sunt foarte tehnici și nu merge sa va apărați cu avocati care nu au forță de apărare foarte mare.