Buna ziua,
Care este onorariul minim perceput de un avocat ce apara un fost angajat al unei institutii? Aceasta institutie urmareste sa isi recupereze sporurile acordate in trecut fostului angajat. Angajatul a fost dat in judecata de catre institutie pentru a recupera banii.
Era o situatie ipotetica, inchipuita. Sa zicem ca in timp ce clientul e in birou la angajatul meu si discuta despre investitii, angajatul sare la client si ii rupe mana.
Daca eu sunt patronul unei firme care lucreaza cu clienti destul de mult, si cand vine un client la un angajat de-al meu, angajatul meu ii rupe o mana clientului, eu raspund de ceva? Si de ce? Acest angajat sa zicem ca a trecut de toate testele psihologice la angajare si nu are un trecut "patat".
Buna ziua, de vreo 2 zile, pe la orele 17 cand se intuneca cineva de etajul 3 al blocului de vizavi(eu stau la bloc etajul 1) tot da cu un laser de la geamul lui spre geamul meu si acesta cauta doar sa imi dea in ochi.Nu stiu cine este.Cum considerati ca ar trebui sa actionez?