avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Laser in geam
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Laser in geam

Buna ziua, de vreo 2 zile, pe la orele 17 cand se intuneca cineva de etajul 3 al blocului de vizavi(eu stau la bloc etajul 1) tot da cu un laser de la geamul lui spre geamul meu si acesta cauta doar sa imi dea in ochi.Nu stiu cine este.Cum considerati ca ar trebui sa actionez?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Decembrie 2015
ContSters377028, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:34, 30 Decembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos de raspuns.Am sa discut cu persoanele din acel apartament.
Acum este nebunia Star Wars, probabil este vreun copil care a primit o jucarie de la mos Jedi Craciun.
Si in mod sigur nu sunteti singurulul caruia ii face nopti fripte.

Parerea mea este sa aveti putina rabdare sa treaca sarbatorile iar daca problema persista aveti posibilitatea sa identificati apartamentul si sa faceti o vizita parintilor, discutati amiabil si si le solicitati sa inceteze "tortura".

Daca vreti sa actionati in "forta", puteti implica politistul de proximitate care sa le faca o vizita.

O solutie extrema ar fi sa va procurati si dvoastra un laser (cred ca este 5-6 lei)!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Geamuri deschise in permanenta pe scara. exista vreo reglementare ... DanRo DanRo Geamuri deschise in permanenta pe scara. Exista vreo reglementare sau vreo metoda legala prin care sa determin un vecin sa nu mai deschida geamurile de la ... (vezi toată discuția)
Calitatea apei calde la bloc Crystel Crystel Buna ziua, De cam multisor in blocul meu apa calda are un miros neplacut, la prima deschidere (urcare) a apei la etajul 10. Intrebat, fochistul imi spune ca ... (vezi toată discuția)
Folosirea spatiului comun anacami2 anacami2 buna ziua.locuiesc intr-un bloc turn.in bloc avem copii mici ,scolari,salariati.deci carucioare, triciclete,biciclete mici si mari.toate se lasa la parter sub ... (vezi toată discuția)