Buna seara! Daca am un proiect pe fonduri europene nerambursabile in desfasurare pe PFA pot trece activitatea pe SRL, fara a-mi afecta proiectul? Sau este bine sa fie SRL de la inceput? Va multumesc!
Buna ziua! Doresc sa dobandesc un teren pe o perioada de 8 sau 10, pentru a indeplini condiitile unui dosar cel voi depune pe masura 6.2 fonduri europene nerambursabile 2014-2020. Pe teren voi construi o hala si cel putin 8 ani trebuie sa raman acolo. Este corect daca fac contract de concesiune sau de inchiriere? Care este diferenta si ce-mi recomandati. Se stabilesc clauze diferite? Va multumesc!
Buna seara! As dori va rog, sa-mi spuneti in cazul in care inchei un contract de cesiune pe un teren 10 sau 15 ani pot ridica contructii pe el? (hala care necesita fundatie beton). Iar daca trec cei 10 sau 15 ani, mica afacere inca merge, iar proprietarul nu mai vrea sa faca un nou contract va trebui sa-i cedez terenul(daca cere asta, sa il "eliberez"?) Sau are o anumita obligatie de a face un nou contract? Iar daca doreste sa il vanda, eu ca si concesionar am prioritate in a-l cumpara? Va multumesc!
Buna seara! Pot avea un S.R.L. in care nu desfasor activitate sau activitatea este mica, nerealizand profit? Ce cheltuieli (contabil, taxe, impozite, CAS, CASS, etc.)implica acesta in coditiile date? Va multumesc!
Buna ziua! In conditiile in care am PFA insa nu desfasor nicio activitate, trebuie platit un impozit anual? Sau acesta trebuie platit numai in urma profitului? Va multumesc!
Buna seara! In cazul in care Scoala Nationala de Grefieri scoate la concurs si locuri pentru grefieri cu studii medii, acestia cum vor fi incadrati la angajare, dupa absolvirea SNG? Cu studii superioare sau medii? Ori cu o anumita calificare? Si care va fi incadrarea in grija salarizarii? Va multumesc!
Buna seara! In conditiile in care sunt angajata pe contract cu jumatate de norma (4 ore) pot primi indemnizatie pentru cresterea copilului, daca in momentul nasterii am un an pe contract? Chiar daca minumul este de 600 lei plus alocatia lunara de 200 lei, daca nu gresesc. Va multumesc!
Va multumesc pentru informatii!
Buna seara! In conditiile in care in ultimul an am lucrat la cu jumatate de norma si am incheiat contractul de munca prin acordul ambelor parti, indeplinesc conditiile nesare pentru a primi indemnizatia de somaj? Mentionez ca am incheiat contractul cu data de 08.01.2016. Va multumesc!