avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SNG
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SNG

Buna seara! In cazul in care Scoala Nationala de Grefieri scoate la concurs si locuri pentru grefieri cu studii medii, acestia cum vor fi incadrati la angajare, dupa absolvirea SNG? Cu studii superioare sau medii? Ori cu o anumita calificare? Si care va fi incadrarea in grija salarizarii? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Participare la sng cu studii superioare de alta specialitate Tatiana85 Tatiana85 Buna sunt si eu o aspiranta la SNG si as vrea sa aflu daca ma pot inscrie la sng , neavand studi superioare juridice , fiind o absolventa a fcultatii de ... (vezi toată discuția)
Scoala grefieri mariioana mariioana Buna! Sunt incantat de scoala nationala de grefieri si as vrea sa stiu cat este taxa. Multumesc (vezi toată discuția)