avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Scoala grefieri
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Scoala grefieri

Buna! Sunt incantat de scoala nationala de grefieri si as vrea sa stiu cat este taxa. Multumesc
Cel mai recent răspuns: _Iulia_elena_ , utilizator 12:33, 14 Octombrie 2014
Daca intrebi de taxa..sigur nu stii ce inseamna Scoala Nationala de Grefieri.
La SNG se da examen de admitere. La examen pot participa doar absolventii de studii superioare juridice. Cursurile dureaza 6 luni si imediat dupa absolvire esti incadrat pe un post de grefier cu studii superioare de specialitate. Nu exista taxa... trebuie doar ca in urma concursului sa ocupi unul din posturile scoase la concurs (120 de obicei, 140 anul acesta... dar nimeni nu stie exact cate sunt decat cu 2 luni inainte de examen cu ocazia anuntatii concursului)
Anul asta au fost 1300 candidati pe 140 locuri.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Pentru grefier bcfbmv bcfbmv Buna Ziua, Spuneti-mi va rog , pentru ca sa ajung grefier ce studii trebuie sa am? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Bursa grefier Lavinia Buturuga Lavinia Buturuga Stie cineva cat este bursa pentru cei care urmeaza SNG -ul? mai poate da mai multe detalii despre ce presupune acest SNG? Multumesc! (vezi toată discuția)