avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate AnamariaUngureanu

Activitate AnamariaUngureanu

Buna seara. In blocul in care locuiesc ca proprietar s-au mutat fara forme legale, respectiv contract de inchiriere, doi tineri. Scandalurile sunt la ordinea zilei precum si muzica data tare la toate orele posibile. As ruga pe vreunul dintre dumneavoastra sa imi spuna daca reclamatia scrisa are vreun efect. Ma refer la reclamatie facuta la sectia de politie de care apartinem. Reclamatie se face impotriva chiriasilor sau a proprietarilor de drept ai apartamentului? va multumesc anticipat.
Buna seara. As avea o intrebare pentru dumneavoastra si sper ca ma puteti ajuta.
Detin cu sora mea un apartament mostenit in proportie de 1 sfert sora mea si trei sferturi eu. Doresc sa infiintez o societate cu raspundere limitata al carei obiect de activitate va fi comertul online. Cum se face declararea sediului social? Sora mea trebuie sa mearga la notariat si sa dea o declaratie prin care este de acord ca eu sa imi fac sediul social la acea adresa, ma duc doar eu cu actele sa le depun? Ce fel de acord trebuie sa existe intre noi? Pot declara doar o camera ca sediu social, mai ales avand in vedere majorarea semnificativa a impozitelor pentru sediile aflate in apartamente?
Va multumesc anticipat.