avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Activitate marius00007

Activitate marius00007

Buna seara. Am un S.r.l. comert cu amanuntul nu aveam autorizatie de la primarie, am fost amendat si s/a dispus masura suspendarii activitatii la punctul de lucru. Politistii locali mi/au spus ca pot confisca incasarile pe perioada in care voi functiona fara autorizatie eliberata de primarie . *( H.G 99/ 2000)Pot face acest lucru politistii locali?.
Multumesc anticipat.

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns prin care sa ma lamuriti in ce act normativ se regaseste prevedere de mai jos:
In cazul in care salatiatii isi dau acordul de participare la formarea profesionala in afara programului, nu vor beneficia de compensarea timpului petrecut la formarea profesionala.
Va multumesc.
Buna seara. Va rog sa ma ajutati intr-o problema.
In anul 2009 am fost condamnat la o pedeapsa de 3 ani si 6 luni cu suspendare si 6 ani perioada de incercare pentru luare de mita.Sentinta a ramas definitiva pe data de 21.11.2009. In data de 22.10.2015 am incheiat programul de supraveghere la Serviciul de Probatiune, iar pe data de 15 .12.2015 am scos un cazier , dar condamnarea apare in continuare, desi conform vechiului Cod Penal dupa care am fost condamnat trebuia sa fiu reabilitat de drept. Am vorbit cu seful serviciului cazier si mi-a spus ca trebiue sa ma adresez instantei care m-a condamnat in prima instanta . Am fost la Curtea de Apel, dar grefiera mi-a spus ca nu stie de nici o astfel de cerere.Mentionez ca am fost insotit de un avocat, nu de capul meu. Ce este de facut?
Va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri .