avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitare de drept dupa vechiul Cod Penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare de drept dupa vechiul Cod Penal

Buna seara. Va rog sa ma ajutati intr-o problema.
In anul 2009 am fost condamnat la o pedeapsa de 3 ani si 6 luni cu suspendare si 6 ani perioada de incercare pentru luare de mita.Sentinta a ramas definitiva pe data de 21.11.2009. In data de 22.10.2015 am incheiat programul de supraveghere la Serviciul de Probatiune, iar pe data de 15 .12.2015 am scos un cazier , dar condamnarea apare in continuare, desi conform vechiului Cod Penal dupa care am fost condamnat trebuia sa fiu reabilitat de drept. Am vorbit cu seful serviciului cazier si mi-a spus ca trebiue sa ma adresez instantei care m-a condamnat in prima instanta . Am fost la Curtea de Apel, dar grefiera mi-a spus ca nu stie de nici o astfel de cerere.Mentionez ca am fost insotit de un avocat, nu de capul meu. Ce este de facut?
Va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:11, 3 Ianuarie 2016
Adresați prin avocat cerere la IGP.
Așteptați răspunsul scris de la ei.
~ Conținut șters la cerere ~
Cel mai bine e sa facă cum i-am zis ca sa nu se complice.
Dacă zice ca are avocat ar trebui sa rezolve.

Nu am inteles de ce a trebuit sa meargă avocatul la grefier...
Ultima modificare: Duminică, 3 Ianuarie 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare tukyduta tukyduta cand se face reabilitarea in cazul unei condamnari la 4 ani cu suspendare sub supraveghere cu termen de incercare de 8 ani? se face de drept sau cu cerere in ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judecatoreasca Maress Maress Buna ziua, Pe 2 Noiembrie imi expira o suspendare de 2 ani, am inteles de la serviciul de probatiune ca dupa aceasta data pot cere reabilitarea judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Formulare cere modificare cazier judiciar alexandra31 alexandra31 Buna seara Imi outeti spune cum se formulează o cerere către unitatea de politie pentru modificare înscrisurilor din cazier? Am fost condamnat la 2 ani si ... (vezi toată discuția)