avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Confiscare incasari de catre politia locala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Confiscare incasari de catre politia locala

Buna seara. Am un S.r.l. comert cu amanuntul nu aveam autorizatie de la primarie, am fost amendat si s/a dispus masura suspendarii activitatii la punctul de lucru. Politistii locali mi/au spus ca pot confisca incasarile pe perioada in care voi functiona fara autorizatie eliberata de primarie . *( H.G 99/ 2000)Pot face acest lucru politistii locali?.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Confiscare dupa suspendare 12254 12254 Dupa dispunerea confiscarii incasarilor pe perioada suspendării activității dispusa de organele de control unui agent economic, conf. prev. OG 99/2000, ... (vezi toată discuția)
Aviz de functionare primarie EraseMan EraseMan Buna ziua, Am infiintat o SRL de prestari servicii de publicitate. Am observat ca mai toate societatile din oras au un AVIZ DE FUNCTIONARE eliberat de ... (vezi toată discuția)
Comert cu produse cosmetice ataela1 ataela1 Daca in obiectul de activitate al firmei si in Autorizatia de Functionare este trecuta activitatea \\"Comert cu amanuntul al produselor cosmetice si de ... (vezi toată discuția)