avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1348 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Confiscare dupa suspendare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Confiscare dupa suspendare

Dupa dispunerea confiscarii incasarilor pe perioada suspendării activității dispusa de organele de control unui agent economic, conf. prev. OG 99/2000, cine stabileste suma ce trebuie confiscata si cine o duce la indeplinire ? Ce urmează dacă totuși se continuă activitatea deși nu deține autorizația de funcționare conf. OG 99/2000 ?
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iunie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Confiscare incasari de catre politia locala marius00007 marius00007 Buna seara. Am un S.r.l. comert cu amanuntul nu aveam autorizatie de la primarie, am fost amendat si s/a dispus masura suspendarii activitatii la punctul de ... (vezi toată discuția)
Functionare punct de lucru pe pfa moonprincess moonprincess Buna ziua. Am inchiriat pe PFA, din 15 mai, o casa pentru a-mi deschide punct de lucru. Imediat ce proprietarul (persoana fizica) va inregistra contractul la ... (vezi toată discuția)
Autorizatie functionare primarie tugay tugay intentionez sa deschid un magazin mixt intr-o localitate rurala si intrebarea mea este daca am nevoie de autorizatie de functionare de la primaria din ... (vezi toată discuția)