avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatie functionare primarie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatie functionare primarie

intentionez sa deschid un magazin mixt intr-o localitate rurala si intrebarea mea este daca am nevoie de autorizatie de functionare de la primaria din localitate

Cel mai recent răspuns: snake65 , utilizator 11:12, 5 Septembrie 2011
Aveti !
Conform OG 99/2000, modificata si completata, aveti nevoie de o autorizatie de la primarie in ceea ce priveste orarul de functionare a magazinului. Acum, sunt unele primarii care emit autorizatie de functionare pentru activitatea in sine (verifica daca sunt indeplinite conditiile desfasurarii activitatii, daca aveti toate avizele necesare, tin o evidenta a activitatilor economice desfasurate in raza lor de competenta, etc.) Oricum ar fi, luati legatura cu biroul/serviciul pentru autorizarea agentilor economici din primaria respectiva.
sigur ca aveti nevoie,dar pe langa asta aveti nevoie de o serie de alte avize in functie de produsele vandute
pentru alimentatie publica aveti nevoie de autorizatie de la Primarie, aveti nevoie de sistem de alarma treceti pe la Politie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Septembrie 2011
ovidiu7676, utilizator
Aveti nevoie si de contract cu un operator economic pentru salubritate (daca presteaza unul acest serviciu si in acea comuna).

Alte discuții în legătură

Autorizatii magazin dut dut BUNA ZIUA. AM UN MAGAZIN MIXT IN MEDIUL RURAL SI AS DORI SA STIU DACA TREBUIE SA MERG LA PRIMARIA DIN COMUNA PENTRU A LUA VREO AUTORIZATIE.MENTIONEZ FAPTUL CA ... (vezi toată discuția)
Aviz de functionare primarie EraseMan EraseMan Buna ziua, Am infiintat o SRL de prestari servicii de publicitate. Am observat ca mai toate societatile din oras au un AVIZ DE FUNCTIONARE eliberat de ... (vezi toată discuția)
Functionare punct de lucru pe pfa moonprincess moonprincess Buna ziua. Am inchiriat pe PFA, din 15 mai, o casa pentru a-mi deschide punct de lucru. Imediat ce proprietarul (persoana fizica) va inregistra contractul la ... (vezi toată discuția)