avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Comert cu produse cosmetice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Comert cu produse cosmetice

Daca in obiectul de activitate al firmei si in Autorizatia de Functionare este trecuta activitatea "Comert cu amanuntul al produselor cosmetice si de parfumerie,in magazine de specialitate"-cod CAEN 4775,mai am nevoie de o Autorizare comerciala?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 14:01, 6 Octombrie 2014
Cand va referiti la autorizatia de functionare, vorbiti de certificatul constatator de la Reg Com prin care ati autorizat desfasurarea activitatii la punctul de lucru? Daca nu la ea va referiti, sa o obtineti.
Mai aveti nevoie apoi de avizul de la primarie (OG 99/2000)
Mai vedeti si legea 178/2000 privind produsele cosmetic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen import produse anglia ina09 ina09 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti ce coduri caen imi trebuie pentru a putea importa produse cosmetice. Multumesc (vezi toată discuția)
Comert cu detergenti live_maz live_maz are cineva ideea unde se incadreaza comertul cu detergenti? ce cod caen trebuie? va multumesc (vezi toată discuția)
Cod caen produse cosmetice ROXANA1991 ROXANA1991 Buna ziua, Am ca si domeniu principal de activitate 9602- Coafura si alte activitati de infrumusetare, iar ca si domenii secundare am codurile: 4619- ... (vezi toată discuția)