Nu e vorba despre asta, nu ai inteles, eu m-am dus sa imi platesc impopzitele insa nu am fost lasat sa le mai platesc deoarece spun ca din acest an trebuie sa platesc o amenda mai veche la care am facut contestatie si la care inca nu s-a rezolvat, pai apoi daca nu platesc impozitul la masina si casa nu iau penalitati?
am fost la primarie sa platesc impozitul la masina si casa si au zis sa platesc mai intai o amenda mai veche de 210 lei ca nu mai merge.
In noul cod fiscal e prevazut asa ceva?
pai si daca oamenii nu au momentat decat banii de impozit ce fac, nu mai platesc?
Asta e o modalitate de a recupera banii cu japca? Nu sunt in stare altfel?
Amenda mea e de 14 ani dar au zis ca nu s-a prescris ca au trimis ei la mine notificari si se prelungeste....
Alte primarii nu fac asta.
La amenzi nu sunt penalitatzi, dar daca nu platesc impozitul o sa am penalitatzi.......
Cum pot rezolva?
am fost la primarie sa platesc impozitul la masina si casa si au zis sa platesc mai intai o amenda mai veche de 210 lei ca nu mai merge.
In noul cod fiscal e prevazut asa ceva?
pai si daca oamenii nu au momentat decat banii de impozit ce fac, nu mai platesc?
Asta e o modalitate de a recupera banii cu japca? Nu sunt in stare altfel?
Amenda mea e de 14 ani dar au zis ca nu s-a prescris ca au trimis ei la mine notificari si se prelungeste....
Alte primarii nu fac asta.
La amenzi nu sunt penalitatzi, dar daca nu platesc impozitul o sa am penalitatzi.......
Cum pot rezolva?