avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe locale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe locale

am fost la primarie sa platesc impozitul la masina si casa si au zis sa platesc mai intai o amenda mai veche de 210 lei ca nu mai merge.
In noul cod fiscal e prevazut asa ceva?
pai si daca oamenii nu au momentat decat banii de impozit ce fac, nu mai platesc?
Asta e o modalitate de a recupera banii cu japca? Nu sunt in stare altfel?
Amenda mea e de 14 ani dar au zis ca nu s-a prescris ca au trimis ei la mine notificari si se prelungeste....
Alte primarii nu fac asta.
La amenzi nu sunt penalitatzi, dar daca nu platesc impozitul o sa am penalitatzi.......
Cum pot rezolva?
Ultima modificare: Luni, 4 Ianuarie 2016
dudaewvlro, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxe locale cod fiscal dudaewvlro dudaewvlro am fost la primarie sa platesc impozitul la masina si casa si au zis sa platesc mai intai o amenda mai veche de 210 lei ca nu mai merge. In noul cod fiscal e ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca masina nu a fost declarata la politie cristinamary cristinamary Buna ziua, Am nevoie de putin ajutor privind situatia unei masini. Aceasta a fost luata in leasing de catre proprietar in 2008(ultima rata leasing). S-a ... (vezi toată discuția)
Citatie anulare amenda rovigneta snaker445 snaker445 Buna ziua, In octombrie 2013 am vandut masina personala unei persoane din Iasi. La sfarsitul lunii decembrie, acesta a fost prins fara rovigneta. In ... (vezi toată discuția)