avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Activitate 123456789m

Activitate 123456789m

Răspuns la discuția Calcule eronate la intretinere
Discutati cu el . Si explicatii toata siutatia. Asa poate isi va da seama ca nu va poate pacali, sau ca greseste cand face acele tabele. Stit ca orice nas isi are nasu ;), Dar fiti si subtil si prefacetiva ca nu stiti nimic doar ca vi se pare extrem de mult...
Am 18 ani si 2 luni. Nu ma mai inteleg deloc cu ai mei, nu mai gasesc nici o alinare, mereu sa uita urat, si toata ziua numai certuri si scandaluri si intre ei si la adresa mea inclusiv fratele meu mai mare care profita de ocazie sa faca circ si cu mine. Am incercat la psihologi si psihiatrii si degeaba nimic si nimeni nu a putut schimba stiuatia, mai ales acum cand am cea mai mare nevoie de cineva alaturi , deoarece fosta mea prietena s-a despartatit de mine dupa un an de relatie, o iubeam enorm....Revenind la subiect. Consider ca sunt destul de mare sa i-au viata in piept , mai ales fiind baiat, ma pricep la tot felul de chestii repar electronice si tot asa. Ma intereseaza daca parinti mai au vrun drept asupra mea? sau daca pot avea vreo problema cu politia? Chiar nu mai rezist aici, inainte eram ca un stalp nimic nu ma facea sa plang, iar acum plang zilnic #-o #-o #-o #-o ,Pot sta cu un prieten foarte bun i apartamentul lui...Ce parere aveti?