avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Activitate Gheorghe38

Activitate Gheorghe38

Vă mulțumesc !
Mediere între foști prieteni.
Vă rog, o d-nă sau domn avocat, poate media un conflict, astfel încât să nu se ajungă la proces ? De la ajutor financiar oferit acelei persoane, s-a ajuns la invective, denigrări ,certuri interminabile, implicarea a terțe persoane în acest conflict .
Vă mulțumesc anticipat.
Răspuns la discuția Girant, intelegere de plata
Da, asa doresc si eu, sa-i platesc sumele datorate acestui om de buna credinta;practic, m a ajutatnA fost girant platitor,imprumutul s-a incheiat si acum doreste restituirea banilor; nu m-a gasit, ptr ca nu am avut telefon(fiind inglodat in datorii), dar stia unde stau. Acum ii voi da banii, dar doresc far judecata,amiabil. Fiind nedeplasabil, ma putea gasi dupa adresa, nu trebuia sa ma amneinte cu judecata :)
Buna ziua,

Am fost girat la un imprumut nebancar, am platit cat am fost salariat, ratele aferente,insa , m-am imbolnavit si am avut abia dupa 6 luni pensia de boala; intre timp am fost dat in judecata de catre cei care m-au imprumutat; in tot acest timp cei 2 giranti au platit sumele cerute-numai pe perioada de 6 luni- iar cand pensia mea a ajuns la un venit corespunzator, mi s -a oprit si mie.
La finele anului abia incheiat, imprumutul a fost lichidat complet si acum girantul care a platit cot la cot cu mine, ma ameninta ca ma da in judecata el, daca nu ii restitui banii.
INTREBAREA mea este: ma poate da in judecata legal? sau poate astepta ca eu sa-i restitui banii esalonat? ( asta daca ajungem la o intelegere amiabila)

Va multumesc anticipat!