Cererea se depune la unitatea administrativ teritoriala pe raza careia v-ati exercitat mandatul. Inca nu a aparut procedura si metodologia de aplicare , care se va aproba prin Hotarare a Guvernului.
Imi puteti preciza ce argument sa ii dau juristului de la personal pentru aplicarea ambelor dispozitii?Va rog foarte mult, deoarece s-a refuzat aplicarea dispozitiei de majorare cu 12 %!!!!!! Va multumesc!
Puteti va rog sa imi explicati mai detaliat punctul d-voastra de vedere ? Ce se intampla atunci cu prima decizie de majorare cu 12 %.Nu mai are aplicabilitate( in noiembrie si decembrie s-a incasat acea crestere)? Majorarea de 25 % s-a aprobat de guvern in luna decembrie si s-a aplicat la salariul din luna septembrie ! Multumesc anticipat !
Sunt asistent social in cadrul unei primarii, si doresc sa ma ajute cineva cu un raspuns concludent, cu privire la salariul de baza.
Mentionez ca incepand cu 1 .10.2015 am beneficiat de o crestere salariala de 12 % in baza unei dispozitii de majorare salar.
Incepand cu 01.12.2015 am beneficiat de o crestere salariala de 25% la salariul de baza din luna septembrie 2015 in baza unei alte dispozitii de majorare.
Intrebarea mea este daca in luna decembrie benefciez de o crestere de 37 %, avand in vedere ca cresterile au fost acordate in baza a doua legi diferite si in baza a doua dispozitii de majorare diferite?
Va rog un raspuns cat mai urgent!
Multumesc!