Buna ziua,
ma confrunt cu o problema la momentul de fata si as vrea sa va cert sfatul.
Am depus documentia pt infiintarea unei societati comerciale la ONRC, insa din cauza ca unul din asociati apare cu cazier fiscal mi s-a respins cererea. Am cerut o amanare de 15 zile, conform legii, care poate fi solicitata o singura data, prima si ultima zi nu se iau in calcul la termen, astefl am primit termenul de 23 martie. Astazi, 21 martia am fost la sediul lor pt a finaliza dosarul cu un alt asociat in locul celui cu cazier fiscal insa mi s-a dat rezolutia k a fost anulata cererea, prin sedinta care a avut loc chiar astazi. Am ajuns in jurul orei 11 la ei, insa abia la 13 am prins randul. Conform legii nu mi s-a respectat termenul de 15 zile, astazi fiind a 12-a zi.
Cum procedez mai departe, depun o plangere la tribunal?
va multumesc
Buna ziua,
am o mare problema si nu stiu cum sa ii dau de capat. Am cumparat prin anii '90 foarte multe cupoane de actiuni ale sif-urilor dar nu cu acte notariale ci doar prin acte de vanzare cumparare la mana. Cum as putea sa imi clarific situatie, intru cat am un nr foarte mare si am investit la momentul respectiv o suma consideraila.
cu stima,