avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Respingere cerere infiintare srl la ONRC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Respingere cerere infiintare srl la ONRC

Buna ziua,
ma confrunt cu o problema la momentul de fata si as vrea sa va cert sfatul.
Am depus documentia pt infiintarea unei societati comerciale la ONRC, insa din cauza ca unul din asociati apare cu cazier fiscal mi s-a respins cererea. Am cerut o amanare de 15 zile, conform legii, care poate fi solicitata o singura data, prima si ultima zi nu se iau in calcul la termen, astefl am primit termenul de 23 martie. Astazi, 21 martia am fost la sediul lor pt a finaliza dosarul cu un alt asociat in locul celui cu cazier fiscal insa mi s-a dat rezolutia k a fost anulata cererea, prin sedinta care a avut loc chiar astazi. Am ajuns in jurul orei 11 la ei, insa abia la 13 am prins randul. Conform legii nu mi s-a respectat termenul de 15 zile, astazi fiind a 12-a zi.
Cum procedez mai departe, depun o plangere la tribunal?
va multumesc

Alte discuții în legătură

Dosar infiintare srl Ioana_Brs Ioana_Brs Buna ziua, As dori sa stiu care este procedura de retragere a unui dosar de infiintare SRL al carui termen de solutionare a fost amanat de la ONRC. Sau se ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma - probleme lovistean lovistean Buna ziua, Am intentionat sa deschid o firma (SRL), impreuna cu un asociat. Am urmat toti pasii dictati de la ORC iar astazi, cand s-a tinut sedinta, am ... (vezi toată discuția)
Reiterare cerere eliberare conditionata furnicutza71 furnicutza71 Buna ziua, Am si eu o nelamurire. Sotul meu se afla incarcerat int-un penitenciar pentru executarea unei pedepse de 7 ani - spalare de bani. In 15 martie ... (vezi toată discuția)