avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dosar infiintare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dosar infiintare SRL

Buna ziua,

As dori sa stiu care este procedura de retragere a unui dosar de infiintare SRL al carui termen de solutionare a fost amanat de la ONRC. Sau se poate retrage doar un document?

De asemenea taxele pe care le-am platit pot fi folosite daca voi depune dosarul complet in urmatoarele zile?

Mentionez ca nu doresc o completare a dosarului.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: horatiusasu , utilizator 22:08, 28 Iulie 2014
daca nu completati dosarul in mod cert acesta se va respinge iar taxele platite nu se mai pot recupera
petre.enache a scris:

daca nu completati dosarul in mod cert acesta se va respinge iar taxele platite nu se mai pot recupera

Am inteles, nu se poate doar retragerea dosarului sau a unui document, este necesara completarea acestuia.

Dar dosarul respins presupun ca se va inapoia. O parte din documente pot fi refolosite la o noua depunere, corect?

Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Iulie 2014
Ioana_Brs, utilizator
Nu. Puteti face o cerere de retragere a documentelor sau o inlocuire a celor originale cu o copie.
Nu reusesc sa inteleg intrebarea.
Doriti sa retrageti un document dintr-un dosar de infiintare SRL sau sa modificati anumite documente deja depuse...? Nu inteleg.
horatiusasu a scris:

Nu reusesc sa inteleg intrebarea.
Doriti sa retrageti un document dintr-un dosar de infiintare SRL sau sa modificati anumite documente deja depuse...? Nu inteleg.

Buna ziua,

Doresc sa retrag un document dintr-un dosar deja depus. Stiu ca pot inlocui documente la infiintare, daca sunt adaugari, pana la solutionare.

Din cate am inteles nu este posibil, in acelasi timp, daca dosarul nu se solutioneaza nu imi primesc nici documentatia inapoi. Mi se pare usor deplasat.

Dvs v-ati confruntat cu o asemenea situatie> care ar fi solutia dvs.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Infiintez firma. ce documente, cum, unde se depun? damian_predescu damian_predescu M-am hotarat sa-mi fac firma, pentru o activitate care o intreprind deja de ceva timp. [b]Descriere activitate:[/b] - Lucrez in IT, fac situri si alte ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl cu asociat unic fara angajati laura.sabou laura.sabou 1. Specimenul de semnatura trebuie facut la notar sau ajunge sa semnezi in fata la persoana de la ONRC? 2. Contractul de comodat poate fi unul facut de tine ... (vezi toată discuția)
Asociat unic si administrator.modificare sau nu? MrFB MrFB Buna seara!Am depus dosarul complet la ONRC si pe acte am scris ca sunt unic asociat dar fara a mentiona ca sunt si administrator,gandindu-ma ca se ... (vezi toată discuția)