avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Activitate MadalinCosmin

Activitate MadalinCosmin

Răspuns la discuția Acțiuni mostenire
Am întrebat executorul plătit și răspunsul primit a fost ca nu știe nimic de nici o acțiune, el nu a primit nimic, dar în sentința se specifica clar numărul de acțiuni și valoarea lor.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Executorul platit trebuie să va informeze.

Bună ziua,
In urma unei moșteniri am rămas cu o suma de bani și un număr de acțiuni, însă nu știu cum pot întra în posesia lor, executorul a zis ca el s a ocupat doar de suma de bani nu și de acțiuni.
Ma puteți îndruma va rog unde as putea cere mai multe informații cu privire acest aspect?
Răspuns la discuția Softuri Necesare
Imi cer scuze ca insist , daca ati putea sa ma ghidati totusi spre ceva legislatie ?sau macar o idee cam pe unde ar trebui sa caut ?
Am si eu o intrebare , daca ma poate directiona cineva spre partea din legislatie care trateaza softurile necesare intr-o Societate comerciala din Romania .
Adaug exemple deoarece nu stiu daca m-am facut inteles :
Soft necesare pentru o agentie de turism , ne trebuie un sistem de operare cu liceenta , un anitivirus cu licenta ?

Orice soft dintr-o intreprindere din Romania trebuie sa aiba licenta sau sa fie gratis nu ?
Buna Ziua , Unde gasesc si eu mai multe informatii cu privire la avizele necesare pentru deschiderea unui magazin cu produse naturale de relaxare !
Si unde pot gasi o lista cu cele care pot fi comercializate legal in tara noastra ?