avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Softuri Necesare
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Softuri Necesare

Am si eu o intrebare , daca ma poate directiona cineva spre partea din legislatie care trateaza softurile necesare intr-o Societate comerciala din Romania .
Adaug exemple deoarece nu stiu daca m-am facut inteles :
Soft necesare pentru o agentie de turism , ne trebuie un sistem de operare cu liceenta , un anitivirus cu licenta ?

Orice soft dintr-o intreprindere din Romania trebuie sa aiba licenta sau sa fie gratis nu ?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:19, 22 Ianuarie 2017
Nu aveti voie sa folositi soft piratat (spart).
Imi cer scuze ca insist , daca ati putea sa ma ghidati totusi spre ceva legislatie ?sau macar o idee cam pe unde ar trebui sa caut ?
Ultima modificare: Duminică, 22 Ianuarie 2017
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control licentiere soft apateanu apateanu Situatie ipotetica: La un control la punctul de lucru sunt prezente mai multe dispozitive (fixe sau/si mobile) care ruleaza diferite softuri (open ... (vezi toată discuția)
Putin ajutor in privinta cu o perchezitie cineva-cineva cineva-cineva Am o nelamurire, in legatura cu o frauda pe care am comis-o :sorry:.Este vorba despre un cont de email (spart), primit una reclamatie,hard drive ridicat cu ... (vezi toată discuția)
Anti piraterie hannybal hannybal Va salut! Cunosc pe cineva care lucreaza undeva cu functia de \\"Operator Calculatoare si retele\\" . Acolo se ocupa printre altele cu suport it, mentenanta ... (vezi toată discuția)