avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acțiuni mostenire
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acțiuni mostenire

Bună ziua,
In urma unei moșteniri am rămas cu o suma de bani și un număr de acțiuni, însă nu știu cum pot întra în posesia lor, executorul a zis ca el s a ocupat doar de suma de bani nu și de acțiuni.
Ma puteți îndruma va rog unde as putea cere mai multe informații cu privire acest aspect?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:01, 29 Octombrie 2018
Executorul platit trebuie să va informeze.
Am întrebat executorul plătit și răspunsul primit a fost ca nu știe nimic de nici o acțiune, el nu a primit nimic, dar în sentința se specifica clar numărul de acțiuni și valoarea lor.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Executorul platit trebuie să va informeze.

Va adresati Depozitarului Central cu documentele doveditoare privind mostenirea actiunilor.
Doar Depozitarului Central, cu documentele doveditoare privind mostenirea actiunilor asa cum v-a recomandat in postarea de mai sus, si doar ei fac transferul pe numele dumneavoastra si o sa primiti acasa confimarea. Dar dati mai intai un telefon la Depozitarului Central (021408.58.00) pentru a va spune ei clar ce documente sa trimiteti prin posta cu confirmare de primire si ce taxa sa platiti prin banca.
Adresa Depozitarul Central : Bulevardul Carol I nr 34 - 36,
etajele 3,8 si 9,
sector 2, cod postal 020922,
Bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune certificat de actionar MV1 MV1 Buna ziua ! Cum se face succesiunea pentru un certificat de actionar ? Mama mea are un asemenea certificat dar la cei 92 de ani pe care-i are, ii este greu sa ... (vezi toată discuția)
Transfer/donatie actiuni fondul proprietatea omv petrom kyky_micky kyky_micky Buna ziua. Cum se pot dona actiuni Fondul Proprietatea OMV Petrom ? O ruda a mea de gradul 1 vrea sa-mi doneze cateva actiuni, a fost la Depozitarul Central, a ... (vezi toată discuția)
Certificat acționar 1996 examen994 examen994 Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996. Ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)