Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996. Ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la SPIRT Galati si pana acum nu am primit nicio informatie, niciun divident, nimic. Ce se mai poate face cu el? Am o cunostiinta care anual primeste bani din profitul firmei la care are Certificatul. Nu stiu ce mai pot face cu acest certificat. Asteptam raspunsurile dumneavoastra cu mare nerabdare. Va multumim !
Trebuie sa verificati daca respectiva companie este listata la Bursa ori daca societatea a dat faliment, ori s-a desfiintat (lichidat) in aceste doua cazuri certificatul de actionar nu mai are valoare.
Puteti obtineti informatii prin intermediul extrasului de cont de la Depozitarul Central. Extrasul de cont* reprezinta dovada dreptului de proprietate asupra unui numar de actiuni la o anumita data.
Conform informatiilor furnizate de Ministerul de Finante SC SPIRT GHIDIGENI SA a fost preluata de VINCON VRANCEA in 2006.
Adresa la care trebuie să mergeți este Bulevardul Carol I, nr. 34-36, etajele 3, 8 si 9, Sector 2 Bucureşti sau dacă nu locuiți în București, puteți să ii contactati la urmatoarele numere de telefon si adrese de e-mail Informatii Actionari: (021) 408.58.00 Secretariat general:
(021) 408.58.26 Fax (021) 408.58.16 Web: www.DepozitarulCentral.ro;www.RoClear.eu
Email contact@depozitarulcentral.ro PublicRelations@depozitarulcentral.ro l.