Cat va dura la Notar sa transfer actiuni SIF Transilvania pe numele meu de la tatal meu decedat , eu sant unic fiu , mama este si ea decedata , multumesc, Dan.
Persoanele cu vocatie de mostenitor trebuie sa intocmeasca Certificatul de mostenitor (act notarial sau hotarare judecatoreasca iar la masa succesorala sa fie cuprinse actiunile decedatului, document care trebuie depus la sediul central al SC DEPOZITARUL CENTRAL SA Bucuresti, si sa solicite transferul actiunilor pe numele mostenitorilor (servicii destinate detinatorilor de valori mobiliare).
Serviciile de registru destinate actionarilor sunt realizate de S.C. DEPOZITARUL CENTRAL S.A. care este registratar al valorilor mobiliare (actiuni, obligatiuni, etc.) emise de companii listate la Bursa de Valori Bucuresti si Rasdaq.
Solicitarile privind aceste servicii, pot fi semnalate la adresa:
- PublicRelations@depozitarulcentral.ro;
- sau in scris la adresa: Bucuresti, strada Fagaras nr.25;
- pentru mai multe informatii puteti accesa adresa de site: www.depozitarulcentral.ro.
Actiuni sc.peco sa
julius jr
Mama prietenului meu a mostenit de la tatal sau 90 de actiuni la fosta Sc.PECO.SA. Batrinul a decedat in 1996 dar mostenirea au dezbatut-o in 2008,datorita ... (vezi toată discuția)