oricum iubitul meu nu mai lucreaza in firma respectiva dar m-am speriat putin pentru fostul lui sef s-a aprins foarte tare de la discutia avuta cu mine.si mai am o curiozitate legata de acel limbaj avut de ei.este normal sa se faca avansuri la locul de munca si sa se indemne la asemenea comportament animalic?adica limbajul lor era foarte vulgar.este normal asemenea comportament si limbaj la locul de munca?
sunt curioasa daca este normal limbajul obscen si avansurile la locul de munca si dupa ce am citit acele conversatii i-am cerut lui sa vorbesc cu un alt sef.in acea companie sunt trei sefi.si am vorbit cu acel domn la telefon si a incercat sa imi garanteze ca au fost niste copilarii acele discutii si ca erau niste glumite baietesti pe care eu ca fata nu am cum sa le inteleg si ar trebui sa consult un psiholog si ca este numai vina iubitului meu ca acele conversatii au ajuns sa fie citite de mine.ma afecteaza cu ceva daca am citit acele mesaje pe care el si le dadea la munca cu colegii?
noi stam impreuna si am avut o suspiciune din cauza comportamentului lui.nu am raspuns nimanui in numele lui,si ulterior dupa ce am citit mesajele, am descoperit ca unul dintre sefii lui il impingea sa mearga cu o anumita colega in baia locului de munca si sa intretina cu ea...anumite chestii.si asta este doar una dintre multele conversatii cu limbaj obscen pentru ca si fetele erau constiente si erau imbracate provocator si faceau avansuri chiar si ele.in cele din urma iubitul meu mi-a spus ca acele colege voiau sa ne desparta pe motiv ca nu considerau relatia noastra,o relatie serioasa.in conditiile in care noi stam impreuna.
buna seara!am revenit in aceeasi situatie de data trecuta dar cu o multime de intrebari.vreau sa intreb pe rand pentru a ma asigura ca am inteles bine.
Exista vreo lege care imi interzice sa citesc mesajele de orice natura sau pe orice mijloc de socializare ale iubitului meu?pentru ca am citit mesajele dintre el si colegii de munca.si tin sa precizez ca ei la munca foloseau o retea de socializare pentru a comunica mai usor
iubitul meu sustine clar si raspicat ca sunt glume intre colegi.dar din aceste glume ei au inceput sa isi faca avansuri.nu pot spune daca e discriminare pentru ca eu nu lucrez in institutia in care lucreaza el.iar sefii fac aceleasi glume obscene
buna ziua!am si eu o nelamurire in legatura cu limbajul pe care ar trebui sa il aibe un colectiv la locul de munca.iubitul meu lucreaza intr-o companie in care sunt mai multi baieti si cateva fete.el in frunte cu sefii lui au un vocabular foarte murdar iar fetele le accepta limbajul acesta murdar si au aujuns sa isi faca avansuri intre ei.ce ar trebui sa fac in aceasta situatie?exista vreo lege sau as putea sa depun vreo plangere pe undeva?