avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Activitate andreifor

Activitate andreifor

Răspuns la discuția Inselaciune cumparare casa`
Localitatea este una foarte mica iar pretul nu se discuta pe mp. Cumperi ceea ce vezi.
Răspuns la discuția Inselaciune cumparare casa`
Este identificata dar nu iti dai seama foarte bine...Nu li s-a spus nimic. Acum am aflat ca defapt nici fostul proprietar nu a concesionat ci doar la imprejmuit si folosit la vanzare. Diferenta de 600 de metri fiind terenul primariei din localitate. Lor le-a fost prezentat si vandut ca un intreg.
Răspuns la discuția Inselaciune cumparare casa`
Acolo este o casa cu curte, ingradita cu un gard mare, suprafata de 850 metri. Este foarte usor sa te fi pacalit daca nu te pricepi la cifre si nu vorbesti in metri patrati.
Buna seara, acum 2 zile parintii mei au cumparat o casa cu un teren de 850 de metri patrati fara sa stie ca in n acte suprafata este de 250 de metri diferenta fiind concesionata de la primarie de fostul proprietar. Parintii mei sunt batrani iar cand le-a fost aratata si prezentata curtea au crezut ca tot ce vad este 250 de metri ca in acte si au achitat suma si au facut actele la notar. Azi au aflat ca au fost pacaliti. Ce este de facut in acest caz?
Buna ziua. In anul 2007 am luat un card de tipul Card Avantaj cu o suma de 2000 de lei din care am cheltuit aproximativ 1500 de lei. Astazi m-am trezit cu o blocare de cont si poprire pentru suma de 4000 de lei, din care 900 de lei reprezinta cheltuielile executorului. Am sunat la banca si mi-au spus ca au incercat eu sa ma contacteze iar in anul 2014 au vandut restanta catre o firma de recuperari de credite. Aceasta firma nu a incercat sa ma contacteze si a apelat la executorul judecatoresc. Ce imi recomandati sa fac?? Multumesc
Răspuns la discuția Drepturi salariale neachitate
nu inteleg intrebarea, am un contract de munca
Răspuns la discuția Drepturi salariale neachitate
multumesc pentru raspuns, dar aceasta lege se aplica si proiectelor POSDRU in cadrul carora salariile sunt solicitate proin cerere de plata sau rambursare?
Buna ziua,

In luna decembrie am incheiat colaborarea cu o firma specializata in accesarea si implementarea de proiecte cu finantare POSDRU. Problema mea este ca acestia nu mi-au achitat salariile aferente lunilor august, septembrie si octombrie motivand ca cererile de plata au fost respinse din cauza unor probleme care nu au avut legatura cu activitatea mea care a fost prestata corespunzator, cu toata documentatia aferenta. Ce pot face in aceasta situatie in care eu am muncit conform programului si am indeplinit toate atributiile din fisa postului?